Jeffreys Bay Beach Accommodation

Humansdorp, Jeffreys Bay
Jeffreys Bay Beach Accommodation Öne Çıkan Resim
Jeffreys Bay Beach Accommodation Dış Mekan
Jeffreys Bay Beach Accommodation Dış Mekan
Jeffreys Bay Beach Accommodation Dış Mekan
Jeffreys Bay Beach Accommodation Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Jeffreys Bay Beach Accommodation
139 Da Gama Road Humansdorp, Jeffreys Bay

Jeffreys Bay bölgesindeki Jeffreys Bay Beach Accommodation misafirlere Jeffreys Körfezi Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Fountains Alışveriş Merkezi ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel St. Francis Bay Plajı ile 35,3 km (22 mi) mesafede.

Ninas yemek servisi için ideal, bu otelde, 8 restoran ve 10 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 4 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 odada özel atlama havuzu ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve açık havuz ve kiralık bisiklet gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x