Jeddah Gulf For Hotel Suites

Batı Bölgesi, Al Faisaliyah
Jeddah Gulf For Hotel Suites Öne Çıkan Resim
Jeddah Gulf For Hotel Suites Dış Mekan
Jeddah Gulf For Hotel Suites Dış Mekan
Jeddah Gulf For Hotel Suites Dış Mekan
Jeddah Gulf For Hotel Suites İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Jeddah Gulf For Hotel Suites
Al Madinah Al Munawara rd. Near kubry murabba Batı Bölgesi, Al Faisaliyah

Cidde bölgesindeki Jeddah Gulf For Hotel Suites konaklamanızda, Jeddah International Market ve IN10SO ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Kızıldeniz Alışveriş Merkezi ile 12,3 mi (19,8 km) ve Thalia Caddesi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 150 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Premium
Premium Apart Daire
Classic
Classic Apart Daire
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Tek
Tek Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x