JB Palace Hotel

Pouso Alegre
JB Palace Hotel Dış Mekan
JB Palace Hotel Dış Mekan
JB Palace Hotel Dış Mekan
JB Palace Hotel Dış Mekan
JB Palace Hotel İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
JB Palace Hotel
Av. Dr. João Beraldo, 460 Centro , Pouso Alegre

JB Palace Hotel misafirlere Pouso Alegre (Centro) bölgesinde, Bom Jesus Katedrali ve Jose Bento Park ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pouso Alegre Belediye Tiyatrosu ile 0,3 mi (0,6 km) ve Tuany Toledo Belediye Tarih Müzesi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 79 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x