Jawharat Al-Rumais Villas & Spa

As Sib
Jawharat Al-Rumais Villas & Spa Genel
Jawharat Al-Rumais Villas & Spa Genel
Jawharat Al-Rumais Villas & Spa Genel
Jawharat Al-Rumais Villas & Spa Öne Çıkan Resim
Jawharat Al-Rumais Villas & Spa Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Jawharat Al-Rumais Villas & Spa
Jawharat Al-Rumais Resort , As Sib

As Sib bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Umman Botanik Bahçesi ile 12,4 mi (19,9 km) ve Sultan Kabus Üniversitesi ile 12,4 mi (20 km) mesafede olacaksınız. Bu spa olan villa Barka Souq ile 13,6 mi (21,9 km) ve Jamiya Islam Mescidi ile 13,6 mi (21,9 km) mesafede.

Villanın kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve uydu kanalları var.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu villada ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu villada etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x