Jawal Hostel

Amman
Jawal Hostel Öne Çıkan Resim
Jawal Hostel Dış Mekan
Jawal Hostel İç Mekan
Jawal Hostel Kahvaltı
Jawal Hostel Yerinde Yemek
Image More +10 fotoğraf
Jawal Hostel
al-hashemi 43 , Amman

Amman bölgesindeki Jawal Hostel konaklamanızda, King Abdullah Design and Development Bureau ve Zahran Sarayı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Rainbow Street ile 1,5 mi (2,5 km) ve Al Abdali Alışveriş Merkezi ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Ortak Ranzalı Oda, Birden Çok Yatak
Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Basic
Basic Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x