Jastrzebia Turnia

Podhale, Zakopane
Jastrzebia Turnia Genel
Jastrzebia Turnia Genel
Jastrzebia Turnia Genel
Jastrzebia Turnia Genel
Jastrzebia Turnia Öne Çıkan Resim
Image More +51 fotoğraf
Jastrzebia Turnia
Koscieliska 40a Podhale, Zakopane

Jastrzebia Turnia konaklamanızda Zakopane merkezinde, Krupowki Caddesi ve Polonya Teleferikleri S.A. Dolna Gubałówka İstasyonu ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Tatra Polonya Ulusal Parkı ile 2,6 km (1,6 mil) ve Giewont Dağı ile 2,6 km (1,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 29 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo, Vadi Manzaralı (1)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (5)
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu (2)
Dört
Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Özel Banyo (17)
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda, Özel Banyo (9)
Apart
Apart Daire, Sigara İçilmez, Teras (20)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x