Jasper Hotel

Güney Ve Kuzey Dakota, Fargo
Jasper Hotel Genel
Jasper Hotel Genel
Jasper Hotel Genel
Jasper Hotel Öne Çıkan Resim
Jasper Hotel Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Jasper Hotel
210 Broadway N Güney Ve Kuzey Dakota, Fargo

Jasper Hotel size Fargo merkezinde, Fargo Civic Center ile 3 dakika yürüyüş ve Plains Sanat Müzesi ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kuzey Dakota Eyalet Üniversitesi ile 1,7 mi (2,7 km) ve Fargodome ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 125 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Standard Oda
Room
Stüdyo Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Stüdyo Süit
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x