Jarzez Hotel Apartments

As Sib
Jarzez Hotel Apartments Öne Çıkan Resim
Jarzez Hotel Apartments İç Mekan
Jarzez Hotel Apartments Yerinde Yemek
Jarzez Hotel Apartments Oda Düzeni
Jarzez Hotel Apartments Oda Düzeni
Image More +6 fotoğraf
Jarzez Hotel Apartments
Al Hail, Seeb Street , As Sib

As Sib bölgesindeki Jarzez Hotel Apartments konaklamanızda Sahwa Gardens ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Markaz Al Bahja Alışveriş Merkezi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu apart daire Al Mouj Marinası ile 2,8 mi (4,5 km) ve Muscat City Centre Alışveriş Merkezi ile 5,1 mi (8,3 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Blue berry misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 96 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x