Jardins da Balaia Guest Apartment

Barlavento, Albufeira
Jardins da Balaia Guest Apartment Öne Çıkan Resim
Jardins da Balaia Guest Apartment Dış Mekan
Jardins da Balaia Guest Apartment Dış Mekan
Jardins da Balaia Guest Apartment Dış Mekan
Jardins da Balaia Guest Apartment Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Jardins da Balaia Guest Apartment
Jardins da Balaia nº43 Barlavento, Albufeira

Albufeira (Albufeira e Olhos de Água) bölgesindeki Jardins da Balaia Guest Apartment misafirlere Oura Plajı ve Albufeira Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu apart daire Albufeira Eski Şehir Meydanı ile 5,7 km (3,5 mi) ve Falesia Plajı ile 5,9 km (3,7 mi) mesafede.

Jardins da Balaia Guest Apartment misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 26-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x