Jardines Las Golondrinas Elviria

Batı Endülüs, Marbella
Jardines Las Golondrinas Elviria Genel
Jardines Las Golondrinas Elviria Dış Mekan
Jardines Las Golondrinas Elviria Dış Mekan
Jardines Las Golondrinas Elviria Dış Mekan
Jardines Las Golondrinas Elviria Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Jardines Las Golondrinas Elviria
Urbanización Jardines de las Golondrinas Batı Endülüs, Marbella

Jardines Las Golondrinas Elviria konaklamanızda Marbella bölgesinde, Cabopino Plajı ile 3,9 km (2,4 mi) ve Orange Square (Turuncu Meydan) ile 11,3 km (7 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Marbella Marina ile 14,7 km ve Bioparc Fuengirola Vahşi Yaşam Parkı ile 18,7 km mesafede.

Jardines Las Golondrinas Elviria misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 43-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve saç kurutma makinesi. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için ATM/banka hizmetleri ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x