Japaratinga Lounge Resort

Japaratinga
Japaratinga Lounge Resort Genel
Japaratinga Lounge Resort Genel
Japaratinga Lounge Resort Öne Çıkan Resim
Japaratinga Lounge Resort Dış Mekan
Japaratinga Lounge Resort Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Japaratinga Lounge Resort
AL-101 Norte, Km 128 Nº 33C , Japaratinga

Japaratinga Lounge Resort misafirlere Japaratinga bölgesinde, plajda, Sao Bento Plajı ve Japaratinga Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Camacho Plajı ile 1,8 mi (2,9 km) ve N S das Candeias Church ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 4 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 230 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Apartamento Smart
Room
Garden Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x