Jano's Backpackers Xi'an

Xi'an
Jano's Backpackers Xi'an Genel
Jano's Backpackers Xi'an Öne Çıkan Resim
Jano's Backpackers Xi'an İç Mekan
Jano's Backpackers Xi'an Yerinde Yemek
Jano's Backpackers Xi'an Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
Jano's Backpackers Xi'an
No.69, East Shuncheng Road Inside the South Gate , Xi'an

Jano's Backpackers Xi'an misafirlere Xi'an (Xi’an Kent Merkezi) bölgesinde, ZhiAi YiShuGuan ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve CuiZiMo YiShuGuan XiAn ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Xi'an Çan Kulesi ve Davul Kulesi ile 0,6 mi (0,9 km) ve Beilin Müzesi (Stel Ormanı) ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Hostelin restoranı akşam yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

15 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Ortak Ranzalı Oda, Ortak Banyo (Basement)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo (Basement)
Room
Traditional Oda
Room
Traditional İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak
Room
Superior Ortak Ranzalı Oda, Ortak Banyo (Basement)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x