Janat Al Areef Hotel Apartment

Orta Suudi Arabistan, Riyad
Janat Al Areef Hotel Apartment Genel
Janat Al Areef Hotel Apartment Öne Çıkan Resim
Janat Al Areef Hotel Apartment Yerinde Yemek
Janat Al Areef Hotel Apartment Yerinde Yemek
Janat Al Areef Hotel Apartment Banyo Tipleri
Image More +13 fotoğraf
Janat Al Areef Hotel Apartment
Abi Gafer El Mansour Granada Orta Suudi Arabistan, Riyad

Janat Al Areef Hotel Apartment misafirlere Riyad bölgesinde, havaalanı yakınında, Shuhada Park ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Mouwasat Hospital ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Riyad Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi ile 5,4 mi (8,7 km) ve Al Batha Pazarı ile 17,2 mi (27,8 km) mesafede.

Apart dairenin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 53 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. 40 inç LCD televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Riyad bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Süit
Honeymoon
Honeymoon Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x