Jamu Lodge

Amazon Region, Aguas Negras
Jamu Lodge Öne Çıkan Resim
Jamu Lodge Dış Mekan
Jamu Lodge Dış Mekan
Jamu Lodge Dış Mekan
Jamu Lodge Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Jamu Lodge
Reserva de Produccion Faunistica Amazon Region, Aguas Negras

Aguas Negras bölgesindeki Jamu Lodge konaklamanızda, Cuyabeno Reserve ile 19,4 mi (31,3 km) ve Cuyabeno Ulusal Parkı ile 23 mi (37 km) mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Pucapena Rıhtımı ile 27,1 mi (43,6 km) ve Panacocha Rıhtımı ile 27,1 mi (43,6 km) mesafede.

Bu kulübe misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Jamu Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

14 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

x