Jalapeño Santa Teresa

Central Pacific Coast, Cobano
Jalapeño Santa Teresa Öne Çıkan Resim
Jalapeño Santa Teresa Oda Düzeni
Jalapeño Santa Teresa Oda Düzeni
Jalapeño Santa Teresa Banyo Tipleri
Jalapeño Santa Teresa Mutfak
Image More +3 fotoğraf
Jalapeño Santa Teresa
50 mts Sur y 50 mts Este del Super Ronny 1, Santa Teresa Central Pacific Coast, Cobano

Cobano bölgesindeki bu apart daire misafirlere plaj yakınında, Nicoya Yarımadası ile Carmen Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Santa Teresa Plajı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Playa Mal País ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Bu dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo Süit, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x