Jai Mahal Palace

Kuzey Hindistan, Jaipur
Jai Mahal Palace Genel
Jai Mahal Palace Genel
Jai Mahal Palace Öne Çıkan Resim
Jai Mahal Palace Dış Mekan
Jai Mahal Palace İç Mekan
Image More +48 fotoğraf
Jai Mahal Palace
Jacob Road Civil Lines Kuzey Hindistan, Jaipur

Jai Mahal Palace misafirlere Jaipur merkezinde, M.I. Caddesi ve Sansar Chandra Yolu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Hava Mahal ile 3,2 mi (5,1 km) ve Jal Mahal ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Hint mutfağı seven misafirler için Cinnamon ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 100 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Jaipur bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1500 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Luxury
Luxury Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası
Room
Luxury Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı (with sitout)
Room
Premium Süit, 1 Yatak Odası (Deluxe)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x