Jagrati Ananta Express

Jaipur
Jagrati Ananta Express Genel
Jagrati Ananta Express Genel
Jagrati Ananta Express Genel
Jagrati Ananta Express Genel
Jagrati Ananta Express Genel
Image More +28 fotoğraf
Jagrati Ananta Express
SP-2, B2 Bypass Road RIICO Industrial Area , Mansarovar , Jaipur

Jaipur bölgesindeki Jagrati Ananta Express konaklamanızda, ISKCON Jaipur, Sri Sri Giridhari Dauji Temple ve Jain Mandir Sanganer ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Hava Mahal ile 8,7 mi (14 km) ve Jal Mahal ile 13,3 mi (21,5 km) mesafede.

Oasis yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 53 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve balo salonu mevcuttur.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Jaipur bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2400 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x