Jacks Bed And Breakfast

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
Jacks Bed And Breakfast Öne Çıkan Resim
Jacks Bed And Breakfast Dış Mekan
Jacks Bed And Breakfast Kahvaltı
Jacks Bed And Breakfast Kahvaltı
Jacks Bed And Breakfast Kahvaltı
Image More +16 fotoğraf
Jacks Bed And Breakfast
Jacks Bed And Breakfast Talpe Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

Jacks Bed And Breakfast misafirlere Unawatuna bölgesinde, plaj yakınında ve Dalawella Plajı ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Unawatuna Plajı ile 3,2 mi (5,1 km) ve Mihiripenna Plajı ile 1,6 mi (2,7 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz özel havuz bulunan 3 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gol sahasında vuruş antremanı yapın ve açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda
Room
Standard Air-Con with Garden View
Room
Standard Air-Con with Pool View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x