Jabal Amman Hotel

Amman
Jabal Amman Hotel Öne Çıkan Resim
Jabal Amman Hotel Dış Mekan
Jabal Amman Hotel Dış Mekan
Jabal Amman Hotel Dış Mekan
Jabal Amman Hotel Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Jabal Amman Hotel
First Circle- Rainbow St. Building 2 Abou Baker Al Seddeek St. , Amman

Amman bölgesindeki Jabal Amman Hotel konaklamanızda, Rainbow Street ve Museum of the Political History of Hm Late King Abdullah bin al-Hussein ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Al Abdali Alışveriş Merkezi ile 2,7 mi (4,4 km) ve Duke of Mukhyber's Residence (Mukhyber Dükü'nün Evi) ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Şehir Manzaralı
Executive
Executive Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Şehir Manzaralı
Royal
Royal Apart Daire, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x