J5 Hotels Bur Dubai

Dubai Sahili
J5 Hotels Bur Dubai Genel
J5 Hotels Bur Dubai Genel
J5 Hotels Bur Dubai Genel
J5 Hotels Bur Dubai Genel
J5 Hotels Bur Dubai Genel
Image More +29 fotoğraf
J5 Hotels Bur Dubai
Rolla Street, Bur Dubai , Dubai Sahili

J5 Hotels Bur Dubai size Dubai merkezinde, Dubai World Trade Centre ve Dubai Kruvaziyer Limanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dubai Alışveriş Merkezi ile 5,4 mi (8,7 km) ve Burj Khalifa ile 5,8 mi (9,4 km) mesafede.

Shahihaveli yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 150 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Oda
Room
Standard Oda
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x