J Hotel Bandara Soekarno Hatta

Cava, Tangerang
J Hotel Bandara Soekarno Hatta Genel
J Hotel Bandara Soekarno Hatta Öne Çıkan Resim
J Hotel Bandara Soekarno Hatta Dış Mekan
J Hotel Bandara Soekarno Hatta Dış Mekan
J Hotel Bandara Soekarno Hatta Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
J Hotel Bandara Soekarno Hatta
Jalan Raya Perancis No 9 Benda Cava, Tangerang

J Hotel Bandara Soekarno Hatta misafirlere Tangerang merkezinde, Cengkareng Golf Kulübü ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Soewarna Business Park ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pantai Pasir Putih PIK 2 ile 8,5 mi (13,6 km) ve Grand Indonesia Alışveriş Merkezi ile 15,7 mi (25,2 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Sejuta Rasa misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 5.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 78 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Executive Oda
Room
Premier Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x