Ivory Villas & Resort

Kuzey Vietnam, Luong Son
Ivory Villas & Resort Genel
Ivory Villas & Resort Öne Çıkan Resim
Ivory Villas & Resort Dış Mekan
Ivory Villas & Resort Dış Mekan
Ivory Villas & Resort Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Ivory Villas & Resort
Luong Son Kuzey Vietnam, Luong Son

Ivory Villas & Resort misafirlere Luong Son bölgesinde, dağda ve My Hanh Garden ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan villa Hanoi Eski Şehir Kapısı ile 31,2 mi (50,2 km) ve Hoa Binh Stadı ile 14,8 mi (23,9 km) mesafede.

Villada 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 80 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 3 Yatak Odası, Göl Manzaralı
Room
Villa, 3 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Villa, 3 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x