Iulius Suite & spa

Conversano
Iulius Suite & spa Dış Mekan
Iulius Suite & spa Dış Mekan
Iulius Suite & spa İç Mekan
Iulius Suite & spa İç Mekan
Iulius Suite & spa İç Mekan
Image More +50 fotoğraf
Iulius Suite & spa
Via G. Valentino, 28 , Conversano

Conversano bölgesindeki Iulius Suite & spa misafirlere tarihi bölgede, Conversano Kalesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Il Parco dei Dinosauri ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Lama Monachile Plajı ile 10,2 km (6,4 mi) ve Domenico Modugno Heykeli ile 10,3 km (6,4 mi) mesafede.

Iulius Suite & spa misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Honeymoon Dubleks
Room
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, Veranda
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x