iStay Hotel Apartment 2

Kuzey Vietnam, Ðinh Thôn
iStay Hotel Apartment 2 Genel
iStay Hotel Apartment 2 Öne Çıkan Resim
iStay Hotel Apartment 2 Dış Mekan
iStay Hotel Apartment 2 Dış Mekan
iStay Hotel Apartment 2 İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
iStay Hotel Apartment 2
No 12, Lane 39, Dinh Thon St My Dinh 1 ward, Nam Tu Liem Kuzey Vietnam, Ðinh Thôn

Hanoi (Mỹ Đình) bölgesindeki iStay Hotel Apartment 2 misafirlere The Garden Alışveriş Merkezi ve AON Hanoi Landmark Kulesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Hoan Kiem Gölü ile 6,6 mi (10,7 km) ve Ho Şi Min Mozolesi ile 5,7 mi (9,1 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 21 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo
Luxury
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Basic Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x