Issacs Residency

Moolakadai
Issacs Residency Genel
Issacs Residency Genel
Issacs Residency Öne Çıkan Resim
Issacs Residency Dış Mekan
Issacs Residency Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Issacs Residency
Mattupatty Road , Moolakadai

Munnar bölgesindeki Issacs Residency konaklamanızda, Munnar Juma Mescidi ve St. Thomas Marthoma ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Carmal Kilisesi ile 0,6 mi (0,9 km) ve Tata Çay Müzesi ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

32 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Munnar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1507 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Premium Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x