Isola Blu

Taranto
Isola Blu Öne Çıkan Resim
Isola Blu Dış Mekan
Isola Blu Dış Mekan
Isola Blu Oda Düzeni
Isola Blu Oda Düzeni
Image More +29 fotoğraf
Isola Blu
Via Duca di Genova 18 , Taranto

Taranto bölgesindeki Isola Blu konaklamanızda, Piazza Maria Immacolata Meydanı ve Palazzo del Governo ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu daire Taranto Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 0,9 mi (1,4 km) ve Ionian Sea ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Yemek servisi için 18 Commensali ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere çamaşır makineleri ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Apart Daire, Teras
Superior
Superior Çatı Katı Süiti (Penthouse), Küçük Mutfak
Room
Executive Apart Daire, Küçük Mutfak
Room
Superior Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x