Island Villa

Wujie
Island Villa Genel
Island Villa Öne Çıkan Resim
Island Villa Dış Mekan
Island Villa İç Mekan
Island Villa İç Mekan
Image More +9 fotoğraf
Island Villa
No. 387, Sec. 2, Xibin Road , Wujie

Wujie bölgesindeki Island Villa misafirlere Chung Hsing Kültür ve Sanat Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Luodong Orman Alanı ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ulusal Geleneksel Sanatlar Merkezi ile 5,8 km (3,6 mil) ve Luodong Gece Pazarı ile 6 km (3,7 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize bilgisayar ve ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler yapay nehir gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 3 Yatak Odası
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (VIP)
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x