Island Lodge Phu Quoc

Güney Vietnam, Cửa Dương
Island Lodge Phu Quoc Öne Çıkan Resim
Island Lodge Phu Quoc Dış Mekan
Island Lodge Phu Quoc Dış Mekan
Island Lodge Phu Quoc Dış Mekan
Island Lodge Phu Quoc Dış Mekan
Image More +97 fotoğraf
Island Lodge Phu Quoc
Ong Lang Cua Duong Güney Vietnam, Cửa Dương

Island Lodge Phu Quoc misafirlere Phu Quoc bölgesinde, plaj yakınında ve Ong Lang Plajı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Phu Quoc Gece Pazarı ile 5,9 mi (9,5 km) ve Shophouse Grand World ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Yarı açık banyolar, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Bungalov, Havuz Manzaralı
Family
Family Kır Evi, Küçük Mutfak
Room
Deluxe Dağ Evi, Havuz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Family Dağ Evi (Bungalow)
Room
Family Bungalov, 1 Yatak Odası, Göl Manzaralı, Bahçeli
Room
Superior Bungalov, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Oda (Premier Bungalow)
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x