Island Links Resort by Palmera

Coastal South Karolayna, Hilton Head Island
Island Links Resort by Palmera Genel
Island Links Resort by Palmera Genel
Island Links Resort by Palmera Genel
Island Links Resort by Palmera Genel
Island Links Resort by Palmera Öne Çıkan Resim
Image More +93 fotoğraf
Island Links Resort by Palmera
1 Coggins Point Road Coastal South Karolayna, Hilton Head Island

Hilton Head bölgesindeki Island Links Resort by Palmera misafirlere Coligny Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Shelter Cove Limanı ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu apart daire The Sandbox ile 9,9 km (6,2 mi) ve Sea Pines Orman Koruma Alanı ile 10 km (6,2 mi) mesafede.

Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 160 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, mikrodalga fırın ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz açık tenis kortu ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu
Premium
Premium Daire, 3 Yatak Odası, 2 Banyolu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x