Iskuben i Hamra

Kuzey İsveç, Tanndalen
Iskuben i Hamra Genel
Iskuben i Hamra Öne Çıkan Resim
Iskuben i Hamra Dış Mekan
Iskuben i Hamra Dış Mekan
Iskuben i Hamra Dış Mekan
Image More +222 fotoğraf
Iskuben i Hamra
Vigelbyvägen 1 Kuzey İsveç, Tanndalen

Iskuben i Hamra konaklamanızda Tanndalen bölgesinde, Tanndalen Kayak Merkezi ile 0,1 km (0,1 mi) ve Funasfjallen Kayak Merkezi ile 16,8 km (10,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu kayak dostu küçük otel Funasdalsberget Kayak Merkezi ile 18,4 km (11,5 mi) mesafede.

Misafirler için 10 odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu küçük otelde ayrıca sauna sunulmaktadır. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apartment
Apartment 1
Apartment
Apartment 5
Apartment
Apartment 6
Apartment
Apartment 8
Apartment
Apartment 9
Room
Apartment 2
Room
Apartment 3
Room
Apartment 4
Room
Apartment 7
Room
Apartment 10

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x