Ironbark - Deluxe Family Townhouse

Hunter, Cams Wharf
Ironbark - Deluxe Family Townhouse Öne Çıkan Resim
Ironbark - Deluxe Family Townhouse İç Mekan
Ironbark - Deluxe Family Townhouse Oda Düzeni
Ironbark - Deluxe Family Townhouse Oda Düzeni
Ironbark - Deluxe Family Townhouse Oda Düzeni
Image More +16 fotoğraf
Ironbark - Deluxe Family Townhouse
101 Kingfisher Circuit Hunter, Cams Wharf

Bu tatil evi misafirlere Newcastle (Cams Wharf) bölgesinde, Macquarie Gölü yakınında ve Wallarah Ulusal Parkı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Munmorah Eyalet Koruma Alanı ile 1,5 mi (2,5 km) ve Lake Macquarie State Conservation Area ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca tatil evinin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu tatil evinde mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretli kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri sınırlı olarak verilmeketdir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Sıra
Sıra Ev, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x