Irkutski Ostrog - hostel

Siberia, Irkutsk
Irkutski Ostrog - hostel Öne Çıkan Resim
Irkutski Ostrog - hostel Dış Mekan
Irkutski Ostrog - hostel Dış Mekan
Irkutski Ostrog - hostel İç Mekan
Irkutski Ostrog - hostel İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
Irkutski Ostrog - hostel
Postysheva bulvar 35 Siberia, Irkutsk

Irkutski Ostrog - hostel konaklamanızda Irkutsk merkezinde, Kutsal Haç Kilisesi ve Irkutsk Devlet Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu hostel Trud Stadyumu ile 3,3 km (2 mil) ve Volkonsky Evi Müzesi ile 4 km (2,5 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için hostelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mikrodalga fırın olan 45 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için (8 beds)
Economy
Economy Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için (6 beds)
Economy
Economy Oda, Sadece kadınlar için, Avlu
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Avlu Manzaralı
Room
Economy Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x