Iris Resort and Spa

Kuzey Himalaya, Ramnagar
Iris Resort and Spa Genel
Iris Resort and Spa Genel
Iris Resort and Spa Öne Çıkan Resim
Iris Resort and Spa Dış Mekan
Iris Resort and Spa Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Iris Resort and Spa
VILLAGE KYARI, NAINITAL ROAD CORBETT NATIONAL PARK, RAMNAGAR Kuzey Himalaya, Ramnagar

Ramnagar bölgesindeki Iris Resort and Spa konaklamanızda, Corbett Ulusal Parkı ile 25,8 mi (41,5 km) ve Ramnagar Kosi Rezervuarı ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Mandal River ile 5,5 mi (8,8 km) ve Guano Hills ile 12 mi (19,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor.

43 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Kır Evi, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
Luxury Dubleks, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
Superior Süit, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
Premium Süit, Bahçe Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x