Iridescent Clouds Hotel

Orta Vietnam, Nha Trang
Iridescent Clouds Hotel Genel
Iridescent Clouds Hotel Öne Çıkan Resim
Iridescent Clouds Hotel Dış Mekan
Iridescent Clouds Hotel Dış Mekan
Iridescent Clouds Hotel Yerinde Yemek
Image More +58 fotoğraf
Iridescent Clouds Hotel
66 Pham Van Dong Vinh Hoa Orta Vietnam, Nha Trang

Iridescent Clouds Hotel misafirlere Nha Trang bölgesinde, plaj yakınında ve Bai Duong Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bai Dai Plajı ile 17,8 mi (28,6 km) ve Husband Rock ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 64 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Senior İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Deluxe)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x