Irenaz Resort Hotel Apartamentos

Southern Basque Country, San Sebastián
Irenaz Resort Hotel Apartamentos Genel
Irenaz Resort Hotel Apartamentos Öne Çıkan Resim
Irenaz Resort Hotel Apartamentos Dış Mekan
Irenaz Resort Hotel Apartamentos Dış Mekan
Irenaz Resort Hotel Apartamentos Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Irenaz Resort Hotel Apartamentos
Pº Oriamendi, 94 Aiete · Miramón Southern Basque Country, San Sebastián

Irenaz Resort Hotel Apartamentos misafirlere San Sebastian bölgesinde, golf sahasına yakın, Caserio Katxola ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Bask Mutfağı Merkezi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu daire Eureka! Bilim Müzesi (Zientzia Museoa) ile 0,7 mi (1,1 km) ve San Sebastian Teknoloji Parkı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirler ısıtmalı zemin ve LCD televizyon olan 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu Art Deco stili dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras (2 Bathrooms)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x