Ionion Fos

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Lefkas
Ionion Fos Öne Çıkan Resim
Ionion Fos Dış Mekan
Ionion Fos Dış Mekan
Ionion Fos Dış Mekan
Ionion Fos Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Ionion Fos
Nikiana Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Lefkas

Lefkas bölgesindeki Ionion Fos konaklamanızda, Ionian Sea ve Episkopos Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Perigiali Plajı ile 2,5 mi (4 km) ve Paralia Episkopos Plajı ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Ionion Fos misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dubleks,
Dubleks, Balkon, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x