Ionian Villas Lefkas

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Agios Nikitas
Ionian Villas Lefkas Öne Çıkan Resim
Ionian Villas Lefkas Dış Mekan
Ionian Villas Lefkas İç Mekan
Ionian Villas Lefkas Oda Manzaraları
Ionian Villas Lefkas Oda Düzeni
Image More +13 fotoğraf
Ionian Villas Lefkas
Agios Nikitas Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Agios Nikitas

Ionian Villas Lefkas misafirlere Lefkas bölgesinde, eğlence bölgesinde, Ionian Sea ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Milos Plajı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Pefkoulia Plajı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Kathisma Plajı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premier Villa, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Exclusive Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x