Inturotel Esmeralda Villas

Cala d'Or
Inturotel Esmeralda Villas Öne Çıkan Resim
Inturotel Esmeralda Villas Dış Mekan
Inturotel Esmeralda Villas Dış Mekan
Inturotel Esmeralda Villas Oda Manzaraları
Inturotel Esmeralda Villas Oda Manzaraları
Image More +15 fotoğraf
Inturotel Esmeralda Villas
Carrer des Caló s/n , Cala d'Or

Inturotel Esmeralda Villas misafirlere Santanyi bölgesinde, plaj yakınında, Caló des Corral ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Cala Gran ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Cala Llombards Plajı ile 12,9 mi (20,8 km) ve Michael's Diving School ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Restoranda Inturotel Esmeralda Villas misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve saç kurutma makinesi. Misafirlerimize telefon, ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Akdeniz stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (4 adults)
Premium
Premium Villa, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (4 adults)
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (4 adults and 1 kid)
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (4 adults and 2 kids)
Premium
Premium Villa, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (4 adults + 1 kid)
Premium
Premium Villa, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (4 adults + 2 kids)
Room
Premium Villa, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (4 adults + 2 kids)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x