Into Ho

Pearl River Deltası, Guangzhou
Into Ho Öne Çıkan Resim
Into Ho Dış Mekan
Into Ho İç Mekan
Into Ho İç Mekan
Into Ho Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Into Ho
F1-F3, NO.16,Xinshi Xinjie bAIYUN Pearl River Deltası, Guangzhou

Into Ho misafirlere Guangzhou (Baiyun) bölgesinde, Yeni Guangzhou Stadyumu ve Guangzhou Spor Salonu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pekin Caddesi Yaya Sokağı ile 6,4 mi (10,3 km) ve Canton Kulesi ile 10,9 mi (17,5 km) mesafede.

Into Ho misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 78 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için 24 saat açık sağlık kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafilere otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x