Interservice Hotel

Kampala
Interservice Hotel Genel
Interservice Hotel Öne Çıkan Resim
Interservice Hotel Dış Mekan
Interservice Hotel Dış Mekan
Interservice Hotel Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Interservice Hotel
Gogonyo Rd, Nsambya , Kampala

Kampala bölgesindeki Interservice Hotel misafirlere iş merkezinde, Birleşik Devletler Elçiliği ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Nsambya St. Francis Hastanesi ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Kibuli Camisi ile 2,8 km (1,8 mil) ve Rubaga Katedrali ile 5,9 km (3,7 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

32 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x