International Hotel Sayen

Siberia, Irkutsk
International Hotel Sayen Genel
International Hotel Sayen Genel
International Hotel Sayen Öne Çıkan Resim
International Hotel Sayen Dış Mekan
International Hotel Sayen İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
International Hotel Sayen
13b Karl Marx Street Siberia, Irkutsk

International Hotel Sayen misafirlere Irkutsk merkezinde, Irkutsk Bölge Yerel Kültür Müzesi yakınında ve Baykal Müzesi ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Okhlopkov Dram Tiyatrosu ile 0,3 mi (0,5 km) ve Irkutsk Academic Drama Theater ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Modern Avrupa mutfağı alanında uzman olan Strizhi yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

25 odada minibar ve plazma televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda ( Business)
Süit
Süit
Oda
Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire
Room
Family Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x