Interhotel Tatra

Koprivnice
Interhotel Tatra Genel
Interhotel Tatra Genel
Interhotel Tatra Genel
Interhotel Tatra Genel
Interhotel Tatra Genel
Image More +86 fotoğraf
Interhotel Tatra
Záhumenní 1161/3A , Koprivnice

Interhotel Tatra konaklamanızda Koprivnice bölgesinde, Hukvaldy Kalesi ile 8,7 km (5,4 mi) ve İlkel Mücadele Heykeli ile 12,7 km (7,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Zerotin Kalesi ile 13,1 km ve Tarzania Dağ Halat Sporu Parkı ile 18 km mesafede.

Interhotel Tatra misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

80 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu bulunmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Design Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Design Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x