InterContinental Osaka, an IHG Hotel

Kinki (bölge), Osaka
InterContinental Osaka, an IHG Hotel Genel
InterContinental Osaka, an IHG Hotel Genel
InterContinental Osaka, an IHG Hotel Genel
InterContinental Osaka, an IHG Hotel Genel
InterContinental Osaka, an IHG Hotel Genel
Image More +77 fotoğraf
InterContinental Osaka, an IHG Hotel
3-60, Ofuka-cho Kita-ku Kinki (bölge), Osaka

InterContinental Osaka, an IHG Hotel misafirlere Osaka (Kita) bölgesinde, Umeda Sky Binası ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Osaka Kalesi ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Kuromon Ichiba Pazarı ile 6,7 km ve Dotonbori Glico Görseli ile 7,4 km mesafede.

Fransız mutfağı seven misafirler için Pierre ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

272 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 42-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve bilgisayar istasyonu mevcuttur. Osaka bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 667 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı (Residence)
Classic
Classic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Club
Club Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı (Premium)
Premium
Premium Oda
Premium
Premium Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Şehir Manzaralı
Club
Club Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Premium)
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Oda, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı (Residence)
Room
Oda, 2 Yatak Odası (Residence)
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x