IntercityHotel Hannover Hauptbahnhof Ost

Hannover
IntercityHotel Hannover Hauptbahnhof Ost Genel
IntercityHotel Hannover Hauptbahnhof Ost Genel
IntercityHotel Hannover Hauptbahnhof Ost Genel
IntercityHotel Hannover Hauptbahnhof Ost Öne Çıkan Resim
IntercityHotel Hannover Hauptbahnhof Ost Yerinde Yemek
Image More +6 fotoğraf
IntercityHotel Hannover Hauptbahnhof Ost
Andreas-Hermes-Platz 1 , Hannover

IntercityHotel Hannover Hauptbahnhof Ost misafirlere Hannover merkezinde, Pavillon Kültür Merkezi ve SpielBank Hannover ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hannover Hayvanat Bahçesi ile 1,7 mi (2,7 km) ve Hannover Fuar Alanı ile 6,4 mi (10,2 km) mesafede.

Restoranda IntercityHotel Hannover Hauptbahnhof Ost misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 220 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Oda
Business
Business İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x