IntercityHotel Geneva

Batı İsviçre, Vernier
IntercityHotel Geneva Genel
IntercityHotel Geneva Genel
IntercityHotel Geneva Genel
IntercityHotel Geneva Genel
IntercityHotel Geneva Genel
Image More +28 fotoğraf
IntercityHotel Geneva
127 Route de Meyrin Batı İsviçre, Vernier

IntercityHotel Geneva misafirlere Vernier bölgesinde, havaalanı yakınında, Trembley Parkı ve Balexert 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Palexpo ile 1,9 mi (3 km) ve Birleşmiş Milletler Avrupa Genel Merkezi ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 270 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, banket salonu ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Business
Business İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo
Family
Family Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Room
Family Oda, Bağlantılı Odalar
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x