IntercityHotel Amsterdam Airport

Haarlemmermeer
IntercityHotel Amsterdam Airport Genel
IntercityHotel Amsterdam Airport Genel
IntercityHotel Amsterdam Airport Öne Çıkan Resim
IntercityHotel Amsterdam Airport Dış Mekan
IntercityHotel Amsterdam Airport Kahvaltı
Image More +20 fotoğraf
IntercityHotel Amsterdam Airport
Spark Avenue 1 , Haarlemmermeer

IntercityHotel Amsterdam Airport misafirlere Hoofdorp bölgesinde, havaalanı yakınında ve Dünya Ticaret Merkezi Schiphol Havaalanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Keukenhof Bahçeleri ile 11,8 mi (19 km) ve Vondelpark ile 12,4 mi (20 km) mesafede.

IntercityHotel Amsterdam Airport misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 280 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Business
Business İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x