Inside Afrika Boutique Hotel

Kigali
Inside Afrika Boutique Hotel Genel
Inside Afrika Boutique Hotel Genel
Inside Afrika Boutique Hotel Genel
Inside Afrika Boutique Hotel Genel
Inside Afrika Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +21 fotoğraf
Inside Afrika Boutique Hotel
KN46 Street, Kiyovu P.O. Box 545 , Kigali

Inside Afrika Boutique Hotel misafirlere Kigali merkezinde, Ntarama Church ve Union Trade Centre Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Club Rafiki ile 2,5 mi (4,1 km) ve Kigali Genocide Memorial Centre ile 2,6 mi (4,3 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur.

Bitişik şaraphane ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Family Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x