InnCasa

Ciconia
InnCasa Öne Çıkan Resim
InnCasa Dış Mekan
InnCasa Dış Mekan
InnCasa Yerinde Yemek
InnCasa Yerinde Yemek
Image More +61 fotoğraf
InnCasa
Località San Giorgio, 6 , Ciconia

Orvieto bölgesindeki InnCasa konaklamanızda Hospital Santa Maria della Stella ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Crocifisso del Tufo ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu spa olan kır evi Bolsena Gölü ile 17,7 mi (28,5 km) ve Palazzo Papale ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Belvedere, InnCasa misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve açık havuz mevcuttur. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, Bahçe Manzaralı
Süit
Süit
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), Jakuzi
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Family
Family Süit, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x