Inn Victori

Route 62, Victoria Bay
Inn Victori Genel
Inn Victori Genel
Inn Victori Öne Çıkan Resim
Inn Victori Dış Mekan
Inn Victori Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Inn Victori
Victoria Bay Road, Victoria Bay Route 62, Victoria Bay

Inn Victori misafirlere Wilderness bölgesinde, plaj yakınında ve Victoria Körfezi Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Cape Floral Region Protected Areas ile 3,6 mi (5,9 km) ve Dolphin's Point Seyir Noktası ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x