Inn Seventies

Barlavento, Lagos
Inn Seventies Genel
Inn Seventies Genel
Inn Seventies Öne Çıkan Resim
Inn Seventies Dış Mekan
Inn Seventies Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Inn Seventies
Rua Marquês De Pombal 1 Barlavento, Lagos

Inn Seventies misafirlere Lagos merkezinde, Dom Sebastiao Heykeli ve Barroca Yaya Sokağı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Lagos Marina ile 2 mi (3,1 km) ve Camilo Plaji ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 37-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için hızlı çıkış ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x